Meivakantie in Woerden

m-20-augustus-elke-zaterdagoch

Meivakantie in Woerden!

De meivakantie staat voor de deur. Nog geen idee wat je wilt gaan doen? In Woerden en omgeving is er genoeg leuks te beleven, wij geven je wat tips!

Kijk voor alle evenementen en activiteiten op www.beleefwoerden.com

Boerenkaasmarkt & Streekmarkt

Aanstaande zaterdag 22 april starten de Kaaszomerweken weer! Tussen 11.00 en 13.00 uur kun je op het Kerkplein genieten van de lekkerste kazen en de unieke Tableau’s Vivant. Ontdek hoe de kaas wordt verhandeld met handjeklap. Natuurlijk kun je ook de hele zaterdag genieten van de Streekmarkt met de beste streekproducten.

Petrustoren Beklimmen

De mogelijkheid om ‘spontaan’ de Petrustoren te beklimmen. Het Gilde Woerden organiseert speciale toren rondleidingen in de Petrustoren op vaste tijden op de zaterdag. Bewonder het mooiste uitzicht over Woerden! Kaarten zijn te koop bij de VVV/TIP Woerden (meulmansweg 27).

Gondelvaart Harmelen

Jaarlijks wordt de Gondelvaart in Harmelen georganiseerd door de Oranjevereniging. Dit jaar vindt de Gondelvaart plaats op zaterdag 22 april. Doe mee en wie weet win je mooie prijzen!

Bezoek en kaasproeverij Reypenaer Kaaspakhuis

Geniet op zaterdag 22 april van een rondleiding en heerlijke kaasproeverij bij het Reypenaer Kaaspakhuis. Ze organiseren op een aantal zaterdag op vaste tijden proeverijen voor de individuele bezoekers. Een unieke kans om dit historische Kaaspakhuis van binnen te bekijken!

SPOT Festival

Een reizend festival voor kinderen van 4 - 12 jaar en hun ouders, opa’s, oma’s en iedereen die zin heeft in een leuke dag. In de wijken van Woerden en Harmelen worden scholen omgebouwd tot festival locatie. Leuk uitje met de kids in de meivakantie!

Koningskermis Woerden
De Koningskermis staat er weer vanaf vrijdag 21 april! Je kunt je uitleven bij de diverse attracties en genieten van het leuke programma.

OPENINGSTIJDEN KERMIS:
Vrijdag 21 april 13:00 – 00:00
Zaterdag 22 april 12.00 – 00.00
Zondag 23 april 13.00 – 22.30
Maandag 24 april 12.00 – 23.00
Dinsdag 25 april 12.00 – 23.00
Woensdag 26 april 12.00 – 00.00
Donderdag 27 april 9.30 – 00.00

Live muziek in Drinkerij ’t Bierhuys

Tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Woerden kun je genieten van Live muziek bij Drinkerij 't Bierhuys. Gezelligheid gegarandeerd!

Koningsdag Woerden en kernen!

Woerden - Dit jaar wordt Koningsdag in Woerden nóg grootser gevierd! ’s ochtends begint het feest met een enorme vrijmarkt in de hele binnenstad. Het feest zal verzorgd worden met spetterende optredens. De hele dag is er kermis op het Exercitieveld. Een en al feest dus!

Harmelen - Dit jaar is de aubade geheel in een nieuw jasje gestoken. Sport en spel is de rode draad op Koningsdag en dans hoort daar zeker tussen. DJ Stinna verzorgt de muziek en de Factory Dropzz van Saskia’s Dansschool fleuren het geheel op.

Kamerik - Op Koningsdag 2017 van 13.00 tot 15.00 uur houden wij de burgemeester Brediusstraat vrij voor alle jonge verkopers woonachtig in Kamerik. De rommelmarkt is bedoeld voor verkoop van echte kinderspullen, verkoop van bloemen, planten en partij goederen is dan ook niet toegestaan. Traditiegetrouw organiseren zij ook dit jaar weer onze gezellige en drukbezochte Koningsdag Braderie op de Wetering en Meent.

*Voor de volledige programma’s van Koningsdag/nacht Woerden, Harmelen & Kamerik, kunt u kijken op www.beleefwoerden.com.

Meivakantie in Woerden