Kasteel Woerden

foto21-flyer3

Kasteel Woerden; dé evenementenlocatie van het Groene Hart

Het Kasteel is 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart. Kasteel Woerden is een unieke historische locatie in het centrum van Woerden en een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten.  

trouwen in Kasteel Woerden

Trouwen in Kasteel Woerden

Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren. Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met naaste familie en beste vrienden waarna een DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan om de feestavond bruisend in te luiden. Kasteel Woerden heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!

Meer weten over trouwen in het Kasteel? Klik dan hier. 

Trouwen in Woerden

High tea/high wine/high beer

Afbeelding 5 High tea Kasteel Woerden

Geniet van een heerlijke high tea, high wine of high beer bij de bijzondere historische locatie in Woerden, het Kasteel! High tea vanaf 22,50 p.p., high beer vanaf 25,- p.p., high wine vanaf 27,50 p.p.

Arrangementen

afbeelding 3 Kasteel Woerden

Het Kasteel biedt diverse arrangementen aan. Vergaderarrangementen, huwelijksarrangementen en meer. Je dag of avond compleet verzorgd!

Kasteel Woerden

600 jaar Kasteel Woerden!

Kasteel Woerden is het meest imposante monument van woerden en in de geschiedenis van Kasteel woerden is het al meer dan 600 jaar een veilig onderkomen voor haar gasten. Het Kasteel is in het begin van de 15de eeuw gebouwd.

De torens van het kasteel zijn met elkaar verbonden door in steen overwelfde gangen. Aan het einde van de 15e eeuw werd het kasteel gebruikt als ambtswoning van de Baljuw van het Land van Woerden. Deze functie behield het tot het einde van de 18e eeuw. In de 19e eeuw heeft het enige tijd dienst gedaan als gevangenis voor mannen en later voor vrouwen. Daarna werd het kasteel ingericht als Centraal Magazijn voor legergoederen, een functie welke het tot de begin jaren ’80 van de vorige eeuw behield.

Kortom, een unieke en prachtige historische locatie met uiteenlopende mogelijkheden. Er is parkeermogelijkheid direct achter het Kasteel. Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Kasteel Woerden