Woerden viert de lente

lente in woerden
Lammetjesdag lente
Lente in woerden en koeien
woerdenviertdelente

Woerden viert de Lente!

De dagen worden langer, het zonnetjes komt door en de lammetjes huppelen door de wei. De Lente komt eraan! Woerden viert de lente met tal van activiteiten. Laat je meevoeren in een bonte verzameling van cultuur, leef je uit tijdens Lammetjesdag op de boerderij of vier de eerste graskaas van het seizoen mee!

Weten welke activiteiten er nu op de planning staan? Kijk in de UITagenda!

UITagenda

Bezoek Reypenaer Kaaspakhuis

Reypenaer kaaspakhuis

Er zijn weer een aantal zaterdagen dat het Reypenaer Kaaspakhuis speciaal haar deuren opent voor individuele bezoekers en kaasproeverijen aanbiedt op vaste tijden.

Reypenaer kaaspakhuis

Petrustoren beklimmen

Petrustoren

Vanaf april kun je weer elke 2de en 4de zaterdag van de maand mee met de rondleiding door de Petrustoren. Beklim de 142 treden van de Petrustoren onder leiding van een gilde gids en bewonder het mooiste uitzicht van Woerden. 

Petrustoren beklimmen

Wandelen

Wandelen Groene Hart

Wandel de mooiste routes door Woerden en het Groene Hart van Holland. Van de historische stadswandeling tot een wandelroute langs de Romeinse Limes. Klik op de afbeelding voor alle wandelroutes!

Wandelroutes

Fietsen

fietsenklein

Fietsen, een leuke activiteit in de Lente en ook dan zit je in Woerden goed. Fiets in Woerden en de regio, ontdek de prachtige landschappen, leuke boerderijen en pittoreske plekjes. Klik op de afbeelding voor alle fietsroutes!

Fietsroutes