Overnachten

Geniet van de nachtrust

Woerden is te leuk voor één dag.

Blijf daarom lekker slapen in een van de sfeervolle accommodaties. Van boutique hotel midden in het centrum tot landelijke bed & breakfast in de omgeving: in Woerden is voor iedereen iets te vinden.
Folder overnachten

Folder Overnachten

Voor de highlights van onze overnachtingsmogelijkheden, bekijk de folder via onderstaande link!

Folder Overnachten

Zoeken

Trefwoord
Plaats
Straal
26 resultaten
Sorteer op:

B&B Bon Vivre

Plaats: Kamerik

Slapen in een prachtige hooiberg! Een fantastische ruimte op een evenzo mooie plek! Kom het ervaren en geniet van de mooie omgeving van het Groene Hart!

B&B De Blauwe Meije

Plaats: ZEGVELD (UT)

Complete etage, prachtig gelegen in het landelijke buitengebied van Woerden, aan het mooie riviertje de Meije. Geschikt voor max. 4 personen.

B&B De Lage Polder

Plaats: LINSCHOTEN

Uw gastvrouw Mieke van der Horst heet u van harte welkom bij Bed & Breakfast ‘De Lage Polder’. De Bed & Breakfast ligt op één van de landerijen binnen het Landgoed Linschoten.

B&B De Oude Rijn in Harmelen

Plaats: Harmelen

Complete woning met eigen entree, gelegen aan de Oude Rijn.

B&B Gastenverblijf Hoogenboom, landelijk logeren

Plaats: MONTFOORT

B&B Gastenverblijf Hoogenboom is een gastvrij, sfeervol, kleinschalig en landelijk gelegen Bed & Breakfast. Hier kunt u van alle gemakken voorzien, heerlijk overnachten.

B&B Geestdorp

Plaats: Woerden

Deze B&B biedt een zo goed als vrijstaand gastenverblijf met kitchenette. Landelijk gelegen aan de Oude Rijn.

B&B Posthoorn Lodge

Plaats: Woerden

Luxe kamers, 1 Appartement en een Vakantiehuis. Landelijk gelegen aan de rand van de polder. Geschikt voor 1 tot 17 personen. In 2013 de prijs voor de beste B&B van Nederland!

B&B Hortensia Eiland

Plaats: Zegveld

Vrijstaand vakantiehuisje op een romantisch en landelijk gelegen “eiland” , gelegen aan de rand van Zegveld. Geschikt voor 2 tot 4 personen.

B&B De Mouritshoeve

Plaats: Woerden

Volledig en sfeervol ingericht gastenverblijf/appartement in voormalig Koetshuis. Geschikt voor max. 5 personen. Landelijk gelegen aan de Oude Rijn.