Zoeken in uitagenda


HET N8COLLEGE NIGHT LIVE

HET N8COLLEGE NIGHT LIVE

Wanneer: zaterdag 20 mei 2017
Waar: kruittorenweg 13
3441 AV Woerden

Zaterdag 20 mei is het zo ver. Voor het eerst zal Het N8College plaatsvinden bij Bistronoom in Woerden. Deze avond zullen Marcel Fokker en Rens de Ronde een Pianoshow verzorgen met de fijnste meezing liedjes. Beneden in de Basement zal Martin Damen zorgen voor de lekkerste deuntjes om op te dansen.

De Nachtburgemeester en de Nachtwethouder zullen tegelijkertijd optreden in Bistronoom. Dit is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis. Het N8College is daarin een uniek concept.

Deze avond is speciaal voor de oudere jongeren of de jongere ouderen. Het is namelijk vanaf vijfentwintig plus. Tenslotte is dertig het nieuwe vijfentwintig en houden we allemaal van dansen.

Het N8College wordt georganiseerd om de Woerdense samenleving te verbinden. Bistronoom kreeg steeds vaker de opmerking vanuit gasten: ”We zouden zo graag weer eens willen dansen, maar dit kan haast nergens meer”. Daarom hebben Kirsten Veltkamp en Jan Cees Graafland deze kwestie neergelegd bij het Nachtcollege van Woerden en hun om hulp gevraagd.

Zowel Bistronoom als het Nachtcollege vinden het namelijk belangrijk dat er iets te doen is voor zowel jongeren als ouderen, zulk soort initiatieven houdt Woerden levendig. Deze avond staat in het teken van de juiste combinatie van meezingen en dansen. Door Bistronoom wordt er gezorgd voor de lekkerste hapjes en de fijnste drankjes.
Voorafgaand aan de avond kan er ook natuurlijk gegeten worden bij Bistronoom. Reserveren voor het diner is wel gewenst. Vanaf 21.30 uur begint Het N8College en de entree is gratis.

Aanvangstijden

Deel op: