Zoeken in uitagenda


Hooihamfestijn

Hooihamfestijn

Wanneer: zaterdag 20 mei 2017
Waar: Rijnstraat 15
3441 BP Woerden

De Reehorst houdt op zaterdag 20 mei een wederom een Hooihamfestijn, komt u ook? Samen met Scharrelslagerij Zwetsloot wordt u verwend met een 4-gangendiner waarin de geflambeerde hooiham centraal staat. Bijgaand kunt u kiezen voor een wijn-arrangement, verzorgd door Smaak van Puglia uit Woerden.
Vorig jaar werd dit festijn voor het eerst georganiseerd door Café Restaurant De Reehorst, zij namen het stokje over van Scharrelslagerij Zwetsloot. De eerste avond was een groot succes, waarna de keuze voor een tweede avond gauw gemaakt was. In navolging van vorig jaar organiseert De Reehorst daarom dit jaar Hooihamestijn editie 2017. Ook dit jaar zal de geflambeerde hooiham, verzorgd door Scharrelslagerij Zwetsloot, centraal staan en dit jaar zult u verwend worden met een 4-gangendiner. Voor de gasten die net wat extra's willen heeft Smaak van Puglia, gevestigd aan de Prins Hendrikkade te Woerden, een bijpassend wijn-arrangement samengesteld.

Lijkt het u wat? En wilt u hier graag bij zijn? Reserveren kan bij De Reehorst in Woerden. Loop even bij ons binnen in de Rijnstraat 15, bezoek onze website (www.dereehorstwoerden.nl)of onze facebookpagina (www.facebook.com/DeReehorst). Hier vindt u ook meer informatie over deze nu al leuke avond!

Graag tot de 20e mei!

Aanvangstijden

Deel op: