Overige winkelcentra Woerden

Buiten het centrum en in de dorpskernen zijn er kleinere winkelcentra voor de kleine boodschap aangevuld met speciaalzaken.
winkelcentrum molenvliet

Winkelcentrum Molenvliet

Molenvliet is één van de wijken gelegen aan een prachtig het wijkpark. Hier zijn niet alleen de winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden maar kun je ook terecht bij de fietsenwinkel, kapper en/of bloemist of een gezonde bruine kleur. Vooraf kun je natuurlijk een heerlijke wandeling maken door het wijkpark, even weg van de drukte van de Randstad. Parkeren is hier gratis.

Winkelcentrum Molenvliet
Winkelcentrum snel en polanen

Winkelcentrum Snel & Polanen

Een winkelcentrum bestaande uit 17 winkels. Een compleet en zeer goed bereikbaar wijkwinkelcentrum waar je gratis parkeert. Je kunt hier terecht voor je dagelijkse boodschappen bij C1000, slagerij Arsenal, bakkerij Versluis en Karsemeijer (kaas & noten). Daarnaast zijn er bekende winkelketens gevestigd in winkelcentrum Snel & Polanen zoals Blokker, Zeeman, Bart Smit, Faunaland en DA drogisterij.

Winkelcentrum Snel & Polanen
winkelcentrum tournooysveld

Winkelcentrum Tournoysveld

Slecht weer en toch winkelen, dan is winkelcentrum Tournoysveld de plek om te winkelen. Het winkelcentrum is volledig overdekt en ruim voorzien van gratis parkeermogelijkheden. In het winkelcentrum vindt u onder andere een supermarkt, drogist, zuivelhandel en een bloemist.

brug harmelen 009

Winkelen in dorpskernen

In de kernen Harmelen, Kamerik en Zegveld vind je kleinschalige maar zeer handige winkelcentra waar je voor de dagelijkse boodschappen terecht kan aangevuld met horeca en speciaalzaken.

Harmelen
Harmelen heeft een gezellig dorpscentrum met een aantal hele gezellige winkeltjes. Ook voor al je dagelijkse boodschappen kun je er terecht.

Zegveld
Zegveld heeft een aantal winkels voor alle boodschappen. Tevens heeft het dorp ook een aantal zaken voor andere producten, zoals voor elektronica, wonen en fietsen.

Kamerik
In Kamerik kun je een leuk dagje winkelen en terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Van wonen tot de slager, in Kamerik kun je alles vinden.

 

be4aea3a0f

Het Plein Woerden

Het Plein Woerden beschikt over diverse winkels zoals: C&A, Hema, Pour Vous en nog veel meer ! Dit winkelgebied is het voormalige Winkelhart Hoochwoert. 

Ook is er gelegenheid om lekker wat de eten en/of te drinken. 

www.hetpleinwoerden.nl