Arrangementen

Van een boerenbal tot een vaartocht over de Hollandse plassen, hier vind je arrangementen voor het hele gezin.
Graskaasdag 2014

Arrangementen in Woerden

Omdat we de activiteiten in Woerden nog ietsjes aantrekkelijker willen maken en voor iedereen iets speciaals willen organiseren in Woerden hebben we verschillende arrangementen en speciale gelegenheden georganiseerd! 

Voor jong en oud is er altijd wat te doen, een workshop of een speciale rondleiding wij zetten alle arrangementen op een rijtje! 

Zoeken

Trefwoord
Plaats
Straal
25 resultaten
Sorteer op:

Avontuur tijdens een Eendenrally

Plaats: LINSCHOTEN

Personeelsuitje: Eendentour door Groene Hart. Deze route voert langs sfeervolle plaatsen als Oudewater, Montfoort en Haarzuilens. Ideaal als bedrijfsuitje!

Bezoek de kaassteden van Holland

Plaats: WOERDEN

Gek op kaas? Gouda, Bodegraven en Woerden staan bekend om hun heerlijke kazen, dus bezoek de kaassteden van Holland en laat u verrassen!

Bierproeverij in Drinkerij 't Bierhuys

Plaats: Woerden

Bierproeverij van 6 bieren uit proefglazen van 19 cl.

Bijzonder buiten diner

Plaats: WOERDEN

Op verzoek kunnen wij onze Lange Tafels ook uitklappen in uw eigen tuin of bijzondere locatie. Ook dan wordt hij gedekt met onze wapperende witte tafelkleden, grootmoeders serviesgoed en maken we het af...

Expeditie Kameryck

Plaats: Kamerik

Overleven met een glimlach

Feest met hapjes

Plaats: Kamerik

Met het feestarrangement bent u verzekerd van een geslaagde avond! (4,5 uur)

High-tea'en en bowlen bij Starbowling

Plaats: Woerden

Lekker op zondag (eventuele andere dagen ook mogelijk) keuvelen met vriendinnen onder het genot van een lekker kopje thee en kleine lekkernijen.

KaasDrummen

Plaats: WOERDEN

KaasDrummen - de smaak is raak! KaasDrummen is een swingende percussieworkshop voor gezelschappen, bedrijven, instellingen en verenigingen. Kom proeven op de boerderij en neem direct een unieke muzikale...

Klompengolf bij Boerderij de Boerinn

Plaats: Kamerik

Klompengolf bij Boerderij de Boerinn is een geweldige ervaring voor iedereen van klein tot groot. Het spel is afgeleid van het reguliere golf alleen speel je nu tussen de koeien en de schapen in het weiland.