Museum & Galerie

Romeinse overblijfselen en prachtige schilderijen, in Woerden vind je dit allemaal. Neem een kijkje bij het Stadsmuseum, waar de Romeinse Helm als topstuk staat of beleef de mega-schilderijen van Leo Gestel door de hele binnenstad.
Stadsmuseum-Woerden 14857

Woerden is een stad met een grote historie. De afgelopen jaren is er in Woerden veel gevonden over de Romeinen en hun geschiedenis. De vondsten worden tentoon gesteld in het Stadsmuseum en in parkeergarage Castellum. 

 

Stadsmuseum Woerden

Woerden Stadsmuseum

Stadsmuseum is hét museum van Woerden. Leuke vaste en wisselende collecties.

Stadsmuseum

De Blauwe Meije

De Blauwe Meije

Buitenplaats De Blauwe Meije biedt een galerie, beeldentuin en terras aan het water midden in het Groene Hart

Buitenplaats De Blauwe Meije
Megaschilderijen leo gestel

Leo Gestel op het grote doek!

Bewonder de MEGA schilderijen door de hele binnenstad van Woerden. 

Een eerbetoon aan Leo Gestel, door de stad heen zijn tien mega-schilderijen opgehangen. Dit zijn reproducties van de belangrijkste werken van Leo Gestel, dé Woerdense kunstschilder. Leo Gestel was een natuurtalent waar we in Woerden trots op mogen zijn. Ontdek alle mega-schilderijen, welke zijn opgehangen door de hele binnenstad van Woerden op de mooiste plekjes!

Zoeken

Trefwoord
Plaats
Straal
6 resultaten
Sorteer op:

Buitenplaats De Blauwe Meije

Plaats: ZEGVELD (UT)

Buitenplaats De Blauwe Meije, midden in het Groene Hart voor uw trainingen, workshops en bedrijfsuitjes. Galerie,beeldentuin en terras aan het water,

Concordia

Plaats: Woerden

Romeinse vondsten van afgelopen jaren in de provincie Utrecht zijn nu te bewonderen in de kleine zaal van Concordia.

Drive-in-museum

Plaats: Woerden

Je auto leuker parkeren kan haast niet. In het Drive-in-museum in parkeergarage Castellum in Woerden worden automobilisten geconfronteerd met archeologische vondsten.

Galerie & Beeldentuin

Plaats: Zegveld

Exposities, in de galerie en in de beeldentuin. Wij wisselen van exposities door het jaar heen, meestal rond de seizoen’s wisselingen.

Galerie Van Slagmaat

Plaats: Woerden

Mariëtte van Slagmaat organiseert in haar galerie sinds 2007 exposities van schilderijen en beelden gemaakt door professionele kunstenaars. De collectie van Galerie Van Slagmaat bestaat verder uit regelmatig...

Stadsmuseum Woerden

Plaats: WOERDEN

Het Stadsmuseum Woerden is gevestigd in het hart van Woerden. In dit voormalige 16de-eeuwse 'Stedehuys’ met schandpaal wisselen historie en kunst elkaar af.