Kameryck

logo

Handige info

Adres:
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik

Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart (Woerden / Breukelen), ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen.

Moderne faciliteiten

Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alle dag. 

De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen, evenementen en horeca met de mooie natuurlijke omgeving buiten. Daarnaast biedt Kameryck tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden.

Groepsactiviteiten

Kameryck biedt veel leuke groepsactiviteiten. Iedereen die een keer wil golfen kan terecht op onze Pitch en Putt golfbaan. Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals een schietclinic, workshop schermen, voet-golf, laserkleiduivenschieten of een fietstocht door het Groene Hart. Meer informatie vindt u hier: teambuilding activiteiten

Zakelijk

Kameryck heeft voor uw evenementcongres of vergaderingeen ruim aanbod aan moderne zakelijke faciliteiten. We hebben diverse zalen voor congressen en vergaderingen. Met een locatie van ruim 10 hectare geven we u letterlijk de ruimte voor uw evenementen zowel binnen als buiten. Onze accommodatie ligt prachtig aan het water. De landelijke omgeving biedt overal een prachtige uitzicht en geeft een sfeer van rust en ruimte. Met onze professionele catering en enthousiaste bediening maakt u van uw evenement een onvergetelijke beleving.