Agenda

Wat zoek je

Woerden bruist! - De leukste tips in september en oktober!

Bockbierfestival 8 okt.

Zondag 8 oktober wordt voor de 7de  keer het Woerdens Bockbierfestival gehouden in Kasteel Woerden. Hier zullen een twintigtal kleinere brouwerijen hun bockbier presenteren.

SingerSongwriter-avond 19 en 26 sep.

De Hall BurgerEi & Zakenlui organiseert samen met de Wisseloord Studio's in Hilversum een zoektocht naar de beste singer-song writer van het Groene Hart.

Zegveld Smaakt 7 okt.

Zegveld Smaakt nar Meer, lekker eten en drinken onder het genot van een gezellig muziekje. Vanaf 16.30 uur staan lokale horeca-gelegenheden met heerlijke gerechtjes klaar om je te verrassen!

Nachtklooster 30 sep.

Het is tijd voor de vierde editie van Nachtklooster! Deze staat in het teken van onwijs goede artiesten die hun sporen al verdiend hebben of bezig zijn met het achterlaten van zeer goede indrukken.

NachtSessies #5 20 okt.

Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment.

Dé TOP evenementen!

Natuurlijk heeft Woerden ook een aantal grote, nationaal bekende en bruisende evenementen die elk jaar terug komen. Check ze hier!

Ontdek de TOP evenementen