Top evenementen

Nacht van Woerden & Koeiemarkt

De Nacht van Woerden is een bruisend feest in de binnenstad van Woerden. Traditiegetrouw is de nacht van Woerden de nacht voor de Woerdense Koeiemart. Daarna barst een bruisend feest los en kun je genieten van de Dj’s, optredens en een lekker drankje! Het evenement vindt plaats op 24 en 25 oktober 2017.

Nationaal Veteraan Treffen

Een jaarlijks evenement voor klassieke bromfietsen, scooters en motoren op het Exercitieveld in Woerden. Het is één van de belangrijkste evenementen voor klassieke tweewielers in Nederland. Deelnemers en bezoekers komen uit het gehele land om hier te genieten van al het moois. Kom zaterdag 23 september naar Woerden.

Nachtcultuur

Zaterdag 1 april is het weer tijd voor de aftrap van het Woerdense cultuurseizoen: Nachtcultuur! Dit spectaculaire evenement vindt dit jaar voor de zesde keer plaats in de hele binnenstad van Woerden. Bij dit gratis evenement kan je genieten van al het talent in Woerden. Hier zul je van alles tegenkomen als het gaat om kunst en cultuur.

Woerdense vakantieweek

Het is alweer de 64e editie van de Woerdense vakantieweek! Een week lang plezier met allerlei activiteiten, optredens en meer tijdens de laatste week van de zomervakantie. Om de inwoners van Woerden en omstreken, jong en oud, een onvergetelijke laatste vakantieweek te geven!

Woerdense VakantieWeek

Boerenkaasmarkt

Kom op zaterdagochtend van 22 april t/m 19 augustus naar het Kerkplein in Woerden voor deze Kaas belevenis! Van oudsher brengen boerenfamilies hun verse producten naar Woerden. Deze traditie is nog steeds te beleven in de historische kern van de stad. Dankzij de innige band met het platteland vind je op de gezellige boerenmarkten een veelzijdigheid aan verse streekproducten. Woerden is aan het groeien tot dé marktplek in de regio. Een heerlijk dagje boodschappen doen in een pittoreske stadje!

 

Summerlake Outdoor

Het wijkpark Molenvliet biedt de bezoekers het ultieme festivalgevoel in een intieme setting. Omgeven door water, veel groen, verschillende gezellige area's. De hele dag de zon op je bol, knallen in één van de tenten of chillen op het sfeervol ingerichte foodplein! 

Neem alvast een kijkje bij deze twee leuke evenementen!