Napkins

Welkom bij Napkins, de lunchroom en het vergadercentrum binnen het bedrijfsverzamelgebouw E4U.  Dit is een plek waar u echt ontzorgd wordt en waar aandacht wordt besteed aan uw meeting, vergadering of congres. Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Napkins is dé plek voor de zakenman en -vrouw.

Napkins biedt diverse diensten aan op het gebied van hospitality, vergaderen en events. U …

Welkom bij Napkins, de lunchroom en het vergadercentrum binnen het bedrijfsverzamelgebouw E4U.  Dit is een plek waar u echt ontzorgd wordt en waar aandacht wordt besteed aan uw meeting, vergadering of congres. Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Napkins is dé plek voor de zakenman en -vrouw.

Napkins biedt diverse diensten aan op het gebied van hospitality, vergaderen en events. U vindt hier goed ingerichte vergaderruimtes die voor minimaal twee uur te huren zijn. U betaald bij Napkins geen vaste prijs voor het huren van de ruimte, maar u betaald per persoon. Hierdoor is Napkins een interessante plek voor zowel grote als kleine groepen. U betaald namelijk nooit meer dan u nodig heeft. Het is mogelijk de vergaderruimtes te huren in combinatie met een heerlijke lunch. Geniet van streekproducten, verse dranken, kwaliteitskoffie en Brainboosters. De producten die Napkins gebruikt zijn er om uw brein na de lunch weer op scherp te zetten, zodat u effectief door kunt werken of vergaderen. 

Napkins is dé plek voor jouw vergadering. Met onze goede en snelle service heb je gegarandeerd alles wat je nodig hebt om efficiënt en effectief te vergaderen bij een van de unieke vergaderlocaties in het midden van Nederland. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je voor gekomen bent en dat is vergaderen. Daarom hebben wij in al onze vergaderruimtes standaard een beamer, flip-over en gratis wifi. Ook zijn we perfect bereikbaar voor de gehele Randstad. We zitten namelijk op loopafstand van het station in Woerden en op nog geen kilometer van de A12. Dit in combinatie met gratis parkeren, maakt ons een van de unieke vergaderlocaties in Midden-Nederland.

Napkins is voor iedereen. Bent u op zoek naar een mooie en rustgevende, huiselijke plek om te werken, eten, vergaderen of netwerken? Napkins zorgt ervoor dat u niet alleen heerlijk zit, maar ook goed wordt verwend. Ze denken graag met u mee en bieden flexibiliteit en toegankelijkheid bij specifieke wensen . Of zoals Napkins zelf zegt:

“Met mooie producten, heerlijke gerechten, uitstekende service en verregaande flexibiliteit, zorgen we altijd dat u Napkins met een glimlach verlaat. En dat op een werkdag!”

Er is genoeg parkeergelegenheid bij de locatie aanwezig. Komt u met het openbaar vervoer? Geen probleem, het is vanaf Station Woerden ongeveer 10 minuten lopen naar Napkins.  

Ben jij op zoek naar een inspirerende vergaderruimte om te vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in het midden van Nederland? Dan is Napkins dé plek voor jou, want wij zijn namelijk de plek voor de zakenman en -vrouw. Wij zorgen ervoor dat jij alles hebt om goed en effectief te kunnen vergaderen. Dus kom vergaderen bij Napkins.

Dus ben jij op zoek naar een inspirerende vergaderruimte? Kom dan vergaderen bij Napkins Woerden.

Openingstijden

  • Ma/do 8:00 tm 17:00
    Vr 8:00 tm 18:00
    Na deze tijden of in het weekend alleen open op aanvraag.

Kenmerken

Locatie