Parkeren

Centrum Woerden

Let op; in het centrum geldt op de meeste plekken betaald parkeren. Je kunt een keuze maken voor de parkeergarage, de blauwe zone of parkeren en telefonisch betalen of via de parkeerautomaat.

Belparkeren Woerden

Je kunt in Woerden naast muntgeld, papiergeld en creditcard, ook telefonisch betalen. Je betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd.

Rijnstraat Woerden

Op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur wanneer de Rijnstraat open is voor autoverkeer blijft betaald parkeren van kracht, met een maximale parkeerduur van 1 uur. Zowel het reguliere autoverkeer als laad- en losverkeer mag dan de Rijnstraat in. Fietsen in twee richtingen blijft mogelijk. 

Op bepaalde delen van dagen is de Rijnstraat afgesloten voor auto verkeer:

•    maandag t/m donderdag 12.00 - 18.30 uur,
•    vrijdag 12.00 - 21.00 uur,
•    zaterdag 9.00 - 18.30 uur,
•    koopzondagen 12.00 - 18.00 uur,
•    tijdens evenementen, zoals bijvoorbeeld de Koeiemart en het Straattheaterfestival.

Voor de bussen

Parkeren

Bussen kunnen parkeren bij de P+R op de Spoorlaan. Daarnaast kunnen ze 1 uur gratis parkeren bij de P+R Polanerbaan en op De Bleek. Buiten kantoortijden kunnen ze hier gratis parkeren. 

In- en uitstappen

Busbedrijven kunnen bezoekers laten in- en uitstappen voor de bibliotheek (Meulmansweg 27) en aan de Westdam bij de zijde van de haven. Bussen kunnen eventueel ook blijven staan op de Westdam onder voorwaarde dat de motor uit is en dat er geen andere bussen komen.