Heerlijk erop uit!

Genoeg te zien, doen en beleven!

Woerden bruist! Woerden biedt vele leuke activiteiten aan voor jong en oud voor een dagje uit. Met mooi weer is er genoeg te beleven buiten, maar ook met minder weer zijn er binnen leuke activiteiten te beleven.

Ga een gezellig dagje uit en volg één van de workshops, beklim de Petrustoren of bezoek een galerie. Er is van alles te doen!

Bekijk de leukste attracties

Dit wil je niet missen tijdens je bezoek aan Woerden

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn biedt groepen de ruimte om actief te ontspannen en gastrijvrij te ontmoeten. Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen van een vergaderdag en  familiedag tot een verjaardag en kinderfeestje. Met meer dan 20 verschillen binnen en buitenactiviteiten, een smakelijke boerenmaaltijd en ongedwongen sfeer geniet iedere groep van een geslaagde dag op de boerderij!

Petrustoren

De Petrustoren kan onder leiding van een deskundige gids van het  Gilde, beklommen worden op zaterdag.

Romeins schip

Vaar mee op een replica van een Romeins Schip over de Singel van Woerden! Van half april tot oktober verzorgt Stichting Romeins Schip diverse arrangementen inclusief een tocht over het water. 

Kaaspakhuis

Het kaaspakhuis proef en smaak centrum is dé plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Nergens in Nederland kom je zo dichtbij de kaas als is in het hypermoderne kaaspakhuis in Woerden! 

Pitch en Putt Golf

Pitch&Putt Golf is een laagdrempelige variant van golf. Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Door de "korte" afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen.

Groepsuitje op de planning?

Dan kun je in Woerden zeker goed terecht! Plan het leukste dagje uit met de hele groep, er is voor ieder wat wils. Van familiedagen tot personeelsuitjes en activiteiten voor jong en oud. Check de groepsuitjes voor alle tips of neem contact op met de VVV Woerden, zij adviseren je graag!

Tips voor uitjes met groepen