Vergaderlocaties en zalen

Vergaderen, congres, zaalhuur of trouwen? Dat doe je in Woerden. Centraal gelegen midden in het Groene Hart van Holland met een uitstekende bereikbaarheid. Hieronder vind je een selectie.
Ontmoet Woerden

Ontmoet Woerden!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering, congres, bedrijfsfeest, receptie, borrel of een andere bijeenkomst? 

Woerden, midden in Nederland en zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

De kwalitatief hoge zakelijke locaties in Woerden hebben zich verenigd in een Collectief. Op 1 september a.s. gaat de nieuwe website www.ontmoetwoerden.nl LIVE. Hier kun je straks dé locatie filteren voor uw bijeenkomst.

Woerden biedt locaties voor vergaderingen, congressen- en bijeenkomsten, maar ook prachtige plekken voor borrels, lunches, diners, uitdagende groepsactiviteiten voor teambuilding en uiteraard accommodaties voor een overnachting.

Van industriele en historische, tot landelijke en moderne locaties. Voor elke bijeenkomst is er iets passends te vinden. Kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in het vaandel.

Wil je op de hoogte blijven van het Collectief Ontmoet Woerden? Schrijf je via onderstaande knop in voor de nieuwsbrief of neem contact op via ontmoetwoerden@gmail.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
kasteel woerden

Kasteel Woerden

Kasteel Woerden is een unieke vergaderlocatie in Woerden. Dit is de ideale plek voor congressen, productpresentaties, vergaderingen, trainingen, events, seminars, recepties, zakelijke lunches, diners, borrels en personeelsfeesten.

Het Kasteel Woerden heeft ruimte voor grote en kleine bijeenkomsten voor maximaal 850 personen. Rustig gelegen aan het water aan de rand van het historische centrum van Woerden is dit een heerlijke plek.

Kasteel Woerden
a de hall

De Hall Burgerei & Zakenlui

De Hall is nieuw in Woerden en speciaal voor Burgerei en Zakenlui!

In de Hall vind je 3 centraal gelegen vergaderzalen voor groepen tot 220 personen. Ook vervullen ze al je wensen m.b.t. tot catering, voor broodjes tot buffet. 

De Hall Burgerei & Zakenlui
meetinoffice

MeetINOffice

MeetINoffice, een prachtige vergader- en congreslocatie met ruime zalen en mooi dakterras. Je vindt hier congres- en vergaderruimtes voor groepen tot 225 personen. De ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten en services tegen aantrekkelijke tarieven. Ook voor kantoren en flexwerkplekken zit je hier goed!

MeetINOffice Woerden
Kameryck Vergaderlocatie

Kameryck

Kameryck heeft een ruim aanbod aan moderne zakelijke faciliteiten. Diverse zalen voor congressen en vergaderingen en ruimten voor evenementen zowel binnen als buiten. Een prachtige landelijke omgeving met een locatie aan het water. Tevens is het mogelijk om hier met uw zakelijke groep te overnachten in de Veldhuysjes!

Kameryck

Zoeken

Trefwoord
Plaats
Straal
26 resultaten
Sorteer op:

AnnexCinema

Plaats: Woerden

AnnexCinema is al sinds 14 april 2010 de leukste bioscoop van het Groene Hart! AnnexCinema heeft 4 zalen die zijn uitgerust met in totaal 438 stoelen. In de grootste zaal kunnen maar liefst 175 personen...

Boer Bert

Plaats: Kamerik

In 2007 is de oude zeshoekige hooiberg verbouwd. De drie hooiberg roeden, waarmee het dak vroeger omhoog werd gedraaid, zijn nog overeind gebleven. Er is zowel boven als beneden een schitterend uitzicht...

Boerderij de Boerinn

Plaats: Kamerik

Voor iedere groep een geslaagde dag bij Boerderij de Boerinn!

Buitenplaats De Blauwe Meije

Plaats: ZEGVELD (UT)

Buitenplaats De Blauwe Meije, midden in het Groene Hart voor uw trainingen, workshops en bedrijfsuitjes. Galerie,beeldentuin en terras aan het water,

De Comice

Plaats: Harmelen

De Comice is een sfeervolle vergader- en cursusruimte gelegen tussen de perenbomen en weilanden in de buurt van Utrecht. In Harmelen bij de Comice kunt u in alle rust, op een informele en originele manier...

De HALL

Plaats: woerden

Voor een goede kop koffie op weg naar je werk, een snelle, maar kraakverse lunch van het VERSLOKET of uitgebreid genieten van het a la carte-menu.

De Kloosterhoeve

Plaats: Harmelen

Gelegen in het centrum van Nederland vindt u in de Kloosterhoeve een plek waar u nog ouderwets kunt genieten. De traditionele locatie en sfeervolle inrichting zorgen voor een informele en ongedwongen sfeer.

De Markies

Plaats: woerden

Voor een kopje koffie, een drankje, hapje, lunch of diner,

Gasterij de Milandhof

Plaats: Zegveld

Het partycentrum gelegen in het groen hart voor zowel privé feesten als uw zakelijke bijeenkomsten.