Vergaderlocaties en zalen

Vergaderen, congres, zaalhuur of trouwen? Dat doe je in Woerden. Centraal gelegen midden in het Groene Hart van Holland met een uitstekende bereikbaarheid. Hieronder vind je een selectie.
kasteel woerden

Kasteel Woerden

Kasteel Woerden is een unieke vergaderlocatie in Woerden. Dit is de ideale plek voor congressen, productpresentaties, vergaderingen, trainingen, events, seminars, recepties, zakelijke lunches, diners, borrels en personeelsfeesten.

Het Kasteel Woerden heeft ruimte voor grote en kleine bijeenkomsten voor maximaal 850 personen. Rustig gelegen aan het water aan de rand van het historische centrum van Woerden is dit een heerlijke plek.

Kasteel Woerden
a de hall

De Hall Burgerei & Zakenlui

De Hall is nieuw in Woerden en speciaal voor Burgerei en Zakenlui!

In de Hall vind je 3 centraal gelegen vergaderzalen voor groepen tot 220 personen. Ook vervullen ze al je wensen m.b.t. tot catering, voor broodjes tot buffet. 

De Hall Burgerei & Zakenlui
meetinoffice

MeetINOffice

MeetINoffice, een prachtige vergader- en congreslocatie met ruime zalen en mooi dakterras. Je vindt hier congres- en vergaderruimtes voor groepen tot 225 personen. De ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten en services tegen aantrekkelijke tarieven. Ook voor kantoren en flexwerkplekken zit je hier goed!

MeetINOffice Woerden
Kameryck Vergaderlocatie

Kameryck

Kameryck heeft een ruim aanbod aan moderne zakelijke faciliteiten. Diverse zalen voor congressen en vergaderingen en ruimten voor evenementen zowel binnen als buiten. Een prachtige landelijke omgeving met een locatie aan het water. Tevens is het mogelijk om hier met uw zakelijke groep te overnachten in de Veldhuysjes!

Kameryck

Zoeken

Trefwoord
Plaats
Straal
19 resultaten
Sorteer op:

Boer Bert

Plaats: Kamerik

In 2007 is de oude zeshoekige hooiberg verbouwd. De drie hooiberg roeden, waarmee het dak vroeger omhoog werd gedraaid, zijn nog overeind gebleven. Er is zowel boven als beneden een schitterend uitzicht...

Buitenplaats De Blauwe Meije

Plaats: ZEGVELD (UT)

Buitenplaats De Blauwe Meije, midden in het Groene Hart voor uw trainingen, workshops en bedrijfsuitjes. Galerie,beeldentuin en terras aan het water,

De Comice

Plaats: Harmelen

De Comice is een sfeervolle vergader- en cursusruimte gelegen tussen de perenbomen en weilanden in de buurt van Utrecht. In Harmelen bij de Comice kunt u in alle rust, op een informele en originele manier...

De HALL

Plaats: woerden

Voor een goede kop koffie op weg naar je werk, een snelle, maar kraakverse lunch van het VERSLOKET of uitgebreid genieten van het a la carte-menu.

De Markies

Plaats: woerden

Voor een kopje koffie, een drankje, hapje, lunch of diner,

Het Klooster Woerden

Plaats: Woerden

Het Klooster is een unieke plek in Woerden, waar kunst en cultuur samenkomen. Iedereen, van jong tot oud, kan er kennismaken met alle vormen van theater, muziek en dans.

Het Wapen van Linschoten

Plaats: Linschoten

Bij Het Wapen van Linschoten kunt u ook komen vergaderen met uw gasten. Zij hebben een grote zaal (tot +/- 80 personen) en een kleine zaal (tot +/- 20 personen) tot uw beschikking. De tafels en stoelen...

De Hofclub

Plaats: Woerden

De Hofclub is een unieke werk- en vergaderlocatie met flexibele, inspirerende werkplekken, zelfstandige kantoorunits en sfeervolle vergaderruimten.

Hotel 't Wapen van Harmelen

Plaats: HARMELEN

Een gastvrij en gezellig familiehotel! Landelijk gelegen aan de Oude Rijn in het hart van het leuke dorpje Harmelen.