Zien, doen en beleven in Woerden

Zien, doen en beleven? Woerden biedt het. Van theater tot bioscoop, van museum tot galerie.
omgevingenactiviteiten

Folder omgeving & activiteiten

Meer weten over alle activiteiten in Woerden en omgeving? Bekijk onze folder via onderstaande link!

Folder omgeving & acitviteiten
Het Groene Hart Fietsroutes

Fietsen, wandelen & varen in Woerden en omgeving

Woerden is een stad met drie mooie dorpskernen: Harmelen, Zegveld en Kamerik. Landelijk gelegen, midden in het Groene Hart. 
De omgeving is zeer geschikt voor recreatie in de natuur. Hier kun je uitstekend fietsen, wandelen en varen. 

tip: Start eens bij het Oortjespad in Kamerik, dit is een Toeristisch Overstappunt.  Een startpunt waar je de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in het prachtige Groene hart.

www.groenehart.nl/routes

Meer actie?

Pitch & Putt Golf Kameryck

pitch putt afslaan jongen kameryck

Pitch & Putt Golf bij Kameryck is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Het is op elk niveau spannend en uitdagend. De bijzondere accommodatie Kameryck is prachtig gelegen tussen de weilanden. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart. 

Buitenplaats De Blauwe Meije

de Blauwe Meije

Buitenplaats De Blauwe Meije is een galerie, kennis- en kunstencentrum. Gelegen op een prachtige locatie midden in de natuur en het weidse landschap. Hier vind je een B&B, galerie en beeldentuin. Regelmatig worden hier workshops en proeverijen gegeven.

Zoeken

Trefwoord
Plaats
Straal
82 resultaten
Sorteer op:

3 mijlpalen

Plaats: Woerden

Langs de Rijn stonden op regelmatige afstanden wachttorens. Deze torens stonden vaak op zo'n afstand van elkaar dat de Romeinen bij onraad met licht- en geluidsignalen berichten konden overbrengen.

Avontuur tijdens een Eendenrally

Plaats: LINSCHOTEN

Personeelsuitje: Eendentour door Groene Hart. Deze route voert langs sfeervolle plaatsen als Oudewater, Montfoort en Haarzuilens. Ideaal als bedrijfsuitje!

Batensteinbad, BatensteinBuiten en Batenstein Eten & Drinken

Plaats: Woerden

Het Batensteinbad is een zwembad. BatensteinBuiten is een Speel,-Sport en Spray-, tuin voor jong en oud! En daarnaast is er een heerlijk restaurant Batenstein Eten & Drinken.

Batensteinbad

Plaats: Woerden

Het zwembad bestaat uit vier baden. Een 25 meter bad, een recreatiebad met glijbaan, een bubbelbad en stroomversnelling en een groot extra verwarmd ondiep bad. Ook vind je hier een Turks stoombad.

BatensteinBuiten

Plaats: Woerden

BatensteinBuiten BatensteinBuiten, de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden met waterspeeltuin, midgetgolf, een heerlijk terras en nog veel meer! En gratis toegankelijk. BatensteinBuiten...

Bezoek de kaassteden van Holland

Plaats: WOERDEN

Gek op kaas? Gouda, Bodegraven en Woerden staan bekend om hun heerlijke kazen, dus bezoek de kaassteden van Holland en laat u verrassen!

Bierproeverij in Drinkerij 't Bierhuys

Plaats: Woerden

Bierproeverij van 6 bieren uit proefglazen van 19 cl.

Bijzonder buiten diner

Plaats: WOERDEN

Op verzoek kunnen wij onze Lange Tafels ook uitklappen in uw eigen tuin of bijzondere locatie. Ook dan wordt hij gedekt met onze wapperende witte tafelkleden, grootmoeders serviesgoed en maken we het af...

Boerderij de Boerinn

Plaats: Kamerik

Voor iedere groep een geslaagde dag bij Boerderij de Boerinn!