Dagje Uit

Voor het leukste dagje uit, ben je in Woerden aan het juiste adres. Of je met kids, familie, vrienden/vriendinnen of met je collega’s wat gaat doen, hier is altijd wat te beleven.
dagje uit

Geniet van een heerlijk dagje uit

Woerden bruist! Woerden biedt vele leuke activiteiten aan voor jong en oud voor een dagje uit. Met mooi weer is er genoeg te beleven buiten, maar ook met minder weer zijn er binnen leuke activiteiten te beleven.

Ga een gezellig dagje uit en volg één van de workshops, beklim de Petrustoren of bezoek een galerie. Er is van alles te doen!

wandelen

Wandelen in Woerden

Woerden is als hoofdstad van het Groene Hart de ultieme plek om te wandelen en fietsen in de omgeving. Voor meer informatie over wandel- en fietsroutes kijk eens op onze routes pagina!

Op zoek naar nog meer wandelroutes? Kijk dan ook eens op wandeplanner.nl 

 

Zoeken

Trefwoord
Plaats
Straal
33 resultaten
Sorteer op:

Avontuur tijdens een Eendenrally

Plaats: LINSCHOTEN

Personeelsuitje: Eendentour door Groene Hart. Deze route voert langs sfeervolle plaatsen als Oudewater, Montfoort en Haarzuilens. Ideaal als bedrijfsuitje!

Batensteinbad, BatensteinBuiten en Batenstein Eten & Drinken

Plaats: Woerden

Het Batensteinbad is een zwembad. BatensteinBuiten is een Speel,-Sport en Spray-, tuin voor jong en oud! En daarnaast is er een heerlijk restaurant Batenstein Eten & Drinken.

Batensteinbad

Plaats: Woerden

Het zwembad bestaat uit vier baden. Een 25 meter bad, een recreatiebad met glijbaan, een bubbelbad en stroomversnelling en een groot extra verwarmd ondiep bad. Ook vind je hier een Turks stoombad.

BatensteinBuiten

Plaats: Woerden

BatensteinBuiten BatensteinBuiten, de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden met waterspeeltuin, midgetgolf, een heerlijk terras en nog veel meer! En gratis toegankelijk. BatensteinBuiten...

Bezoek de kaassteden van Holland

Plaats: WOERDEN

Gek op kaas? Gouda, Bodegraven en Woerden staan bekend om hun heerlijke kazen, dus bezoek de kaassteden van Holland en laat u verrassen!

Bijzonder buiten diner

Plaats: WOERDEN

Op verzoek kunnen wij onze Lange Tafels ook uitklappen in uw eigen tuin of bijzondere locatie. Ook dan wordt hij gedekt met onze wapperende witte tafelkleden, grootmoeders serviesgoed en maken we het af...

Boerderij de Boerinn

Plaats: Kamerik

Voor iedere groep een geslaagde dag bij Boerderij de Boerinn!

Casey's Bowling

Plaats: Woerden

Singel 59 dart & bowling is een gezellige bowlinggelegenheid met een zo mogelijk nog gezelligere bar!

De Pretfabriek

Plaats: Woerden

De Pretfabriek in Woerden. Indoor speeltuin met glijbanen, klimdoolhoven en nog véél meer.