Fietsen in Woerden

woerden-wordt-een-echte-fietsstad 3-4-2014143441 wfn logo lgroen achtergrond witte letters 10x7 300dpi

Fietsen in Woerden

Woerden is een prachtige stad om in te fietsen. Woerden is de Fietsstad van de provincie Utrecht! Om een fietstocht te maken is Woerden een perfecte startplaats. Hieronder krijgt u meer informatie over: waar u fietsen kunt huren, welke mooie fietsroutes er zijn en waar u uw fiets kunt onderhouden.

advertorial utrecht-fietsers
 MG 9800
bescherm
e ovfiets

Waar kan je fietsen huren in Woerden?

Op het station van Woerden kan je fietsen huren. Hiermee kan je door Woerden en het Groene Hart fietsen. Geniet van de prachtige stad Woerden en het natuurgebied het Groene Hart. Voor meer informatie ga naar de link hieronder.

OV- fietsen huren
Kaaspakhuis mobiel1

Fietsverhuur VVV/TIP Woerden

Een mooie fietstocht maken? Huur een fiets via de VVV/TIP Woerden aan de Emmakade 6a in het Kaaspakhuis en neem meteen een leuke fietsroute mee!

Ook kunnen fietsers hier terecht voor een bandenplakset, koffie/thee en er is een oplaadpunt aanwezig.

VVV/TIP Woerden
th-Stadshotel-woerden007

Fietsverhuur Stadshotel & Van Rossum

Fietsen vanuit de binnenstad Woerden? Huur dan je fiets bij Stadshotel & Van Rossum Woerden. Ook kun je hier terecht voor routebeschrijvingen. Keuze uit standaard fietsen of elektrische fietsen. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Stadshotel & Van Rossum
Foto5

Fiets verhuur Kraan tweewielers

Wilt u een fiets bij ons huren? Dat is ook zeker mogelijk. U kunt bij ons diverse soorten fietsen huren. Komt u gerust langs of neem contact met ons op om met ons te bespreken wat voor soort fiets u wilt huren.

De huur van een heren/damesen/ of kinderfiets is € 7.50,- euro per dag + € 50,- euro borg en een kopie van uw ID-kaart.
Ook verhuren wij een tandem. De kosten hiervoor zijn € 17.50,- euro per dag + € 50,- euro borg en een kopie van uw ID-kaart.

Kraan Tweewielers
biketotaal

Fietsverhuur Bike Totaal Woerden

Bike Totaal Woerden verhuurt fietsen. Ideaal als je een leuke tocht wilt maken door het Groene Hart van Holland!Je kunt hier terecht voor een stadsfiets, een e-bike of een bakfiets. Reserveren via info@biketotaalwoerden.nl of kijk op de website via onderstaande link.

Bike Totaal Woerden
2
1
3

Fiets onderhoud in Woerden

Ben je net van plan een heerlijke stuk te gaan fietsen of heb je een mooie route gepland? En je fiets is stuk, dan kan je naar de onderstaande rijwielhandelaren om je fiets te laten maken. Het zou natuurlijk jammer zijn als je niet kan fietsen omdat je fiets stuk is. 

trekvaartroute

Tip van de redactie - Trekvaarttocht

Een tocht door het stroomgebied van Lange Linschoten en Hollandsche IJssel. Waar eens de trekschuit ging, waar ooit hennepteelt, touwindustrie en steenbakkerij welig tierden en nu het agrarische bedrijf het landschappelijk aanzicht nog steeds bepaalt. Een tocht langs water, veel water: het verdubbelt met z’n spiegeling de fraaie Hollandse luchten, en verbergt een geheime wereld eronder.

Bekijk de volledige route door op de onderstaande link te klikken

Volledige route