Kinderactiviteiten

BatensteinBuiten

Batenstein Buiten

1 april 2017 weer geopend!

BatensteinBuiten is de grootste spetter, sport- en speelplaats in Woerden voor en door alle Woerdenaren.

Batensteinbuiten omvat een waterspeeltuin (spraypark), een 12-holes midgetgolfbaan, een verjaardagshut, een klim- en klauterplaats, en zandspeelplaats, een air-trampoline van 12 bij 6 meter, een 6 persoonsschommel, een tokkel/kabelbaan, een levensgroot schaakspel en koersbalveldjes.  Ook zal er een sportplein worden gerealiseerd voor de sportievelingen onder ons met onder andere  bootcamp, callanetics en FreeRun‐mogelijkheden!

BatensteinBuiten
woerden met kinderen1

Kinderactiviteiten

Ook voor de kleinste bezoekers is er van alles te beleven in en om Woerden.

Het maakt niet uit of je creatief bent of sportief, van dieren houdt of liever wil zwemmen, wil bowlen of wil knutselen. Het kan allemaal! Je vervelen komt in Woerden niet voor.

Ben je bijna jarig? Een gaaf kinderfeestje vieren in Woerden is ook geen probleem. Bezoek bijvoorbeeld de pretfabriek of andere gave activiteiten.

Hieronder een overzicht van een aantal kinderactiviteiten!

Meer informatie over alle kinderactiviteiten in Woerden? Kom dan langs bij het Toeristen Informatie Punt.

Toeristen Informatie Punt
image

Kinderfeestje - Boerderij de Boerinn

Het vieren van je kinderfeestje bij de Boerinn is een geweldige ervaring! Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Welk kind maak je daar niet blij mee? Lekker viesworden mag hier ook, want bij de Boerinn mag bijna alles.

De begeleider gaat met de kinderen op pad. De ouders kunnen gezellig meelopen, foto’s maken of op het terras genieten van de tijdelijke rust. Als je het aandurft mag je natuurlijk ook meedoen met het kinderfeestje.

Kinderfeestje - Boerderij de Boerinn
Expeditie Kameryck

Kameryck

Expeditie Kameryck, overleven met een glimlach! Het leuke uitje voor kinderen. In teams van 8 tot 10 personen maak je een ''barre'' overlevingstocht door de jungle van het Groene Hart. Durf jij het aan?

Kameryck

Tips