Zomerdeals

Profiteren van de leukste Zomerdeals?

Bekijk hier de ZomerDeals uit Woerden en omgeving! Woerden.TV en BeleefWoerden.com creëerde samen met onderstaande partners de leukste en tofste aanbiedingen voor deze zomer. Zo makkelijk is het: Spot op deze pagina een leuke aanbieding, claim hem via WoerdenTV (klik op de deal), vul je e-mail in en de ZomerDeal komt automatisch in je e-mail. Lever je ontvangen ZomerDeal bon in bij het desbetreffende bedrijf en je ontvangt de korting.

Gerecht voor maar 10 euro!

Wat krijg je? Alle burgers, salades en gerechten van de avondkaart voor maar €10,00. Geldig van maandag t/m donderdag in augustus en september. Bij Midas broodjes & burgers kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Neem deze bon mee en je besteld de burgers, salades en gerechten van de avondkaart voor maar €10,- (alleen van maandag t/m donderdag in augustus en september)

Korting of gratis brownie

Wat krijg je? Een heerlijke huisgemaakte brownie of 25% korting op je gehele bestelling bij Napkins. Napkins is een gezellige lunchroom op bedrijventerrein Middelland die zich richt op werkend Woerden. Zin in een brownie, heerlijke salade of smoothie? Wij hebben het allemaal in huis. Neem deze bon mee en je krijgt de brownie gratis. Houd je daar niet van dan krijg je gewoon 25% korting op je bestelling.

Korting op je biertje!

Wat krijg je? Een lekker speciaal biertje van de tap voor de helft van de prijs. Een beter zomer gevoel kan je haast niet krijgen. Like café De Pompier in de app van Untappd. Laat dit zien en je geniet van je biertje en de korting.

Cool vergaderen met korting

Wat krijg je? Nog niet op vakantie en werk je de zomer lekker door? Maak dan gebruik van deze coole zomerdeal. Aantrekkelijk #25% korting op zaalhuur Verfrissend #karaffen met limoen en munt Verkoelend #airco in alle vergaderzalen (2 tot 50 personen!) Plan je zomermeeting , wij verwelkomen jullie graag! * Geldig in de maanden juli en augustus.

Korting entree Stadsmuseum

Wat krijg je? 50% korting op de entree voor volwassenen. De normale verkoopprijs is € 5,00 euro entree per persoon. Kinderen tot 18 jaar krijgen al gratis toegang, 65+ krijgt al 50% korting dus dat valt er buiten. Geldig op alle dagen dat het museum open is. Vanaf 19 juli t/m augustus. Op vertoon van de zomerdealbon. Bewonder de tentoonstelling 'Zie ze kijken' in de mooiste historische hotspot van Woerden!

Partners

Bovenstaande zomerdeals zijn geldig in de maand september 2017. Deze zomerdeals worden mede mogelijk gemaakt door: Beleef Woerden, Woerden TV en bovenstaande partners. Wil je zelf een zomerdeal plaatsen? Neem dan contact op via info@alkomedia.com.