Wat is er te doen

VVV Woerden

Dagje Woerden plannen? De dames van VVV Woerden helpen je graag om je in en rondom Woerden wegwijs te maken. Alle informatie over de hotspots, fietsroutes, vaarroutes, leukste restaurants en mooiste Bed & Breakfasts is hier te vinden. 

Op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij de VVV winkel aan het juiste adres. Je vind hier namelijk echte Woerdense streek- en kaasproducten, maar ook diverse giftcards. Natuurlijk ontbreken de typisch Hollande souvenirs ook niet. De VVV winkel is te vinden aan de Emmakade te Woerden. Je kunt hier op maandag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur terecht voor al je vragen, cadeaus en souvenirs!

Meer over VVV Woerden!

Kaas en Bier

NIEUW in Woerden! Kaas en bier... 

Arrangement vol plezier! Beleef kaas tijdens een rondleiding in het Kaaspakhuis en geniet daarna van een overheerlijke bierproeverij incl. een stukje kaas bij Drinkerij 't Bierhuys. Een perfecte combinatie!

Lees meer over dit arrangement!

De beleving van Woerden in beeld!

Woerden verrast

Beleef Woerden en laat je verrassen in deze pittoreske historische vestingstad. Plan je citytrip naar Woerden en bezoek de 10 must-sees. Ontdek de rijke Romeinse historie, ervaar Woerden Boerenmarktstad met haar kaaspakhuizen en Boerenmarkten en geniet in de prachtige groene omgeving. 

Advies of tips voor een dagje uit, weekendje weg of een groepsuitje? Neem contact op met VVV Woerden.

VVV Woerden - Toeristen Informatie

Inspiratie voor je bezoek aan Woerden!