Waar ben je naar op zoek?

Waar ben je naar op zoek? - Woerden heeft van alles te bieden!

ROUTES

Verken Woerden en omgeving tijdens een van de prachtige wandel- en fietsroutes!

AGENDA

De leukste activiteiten in de buurt, thuis of online vind je in de agenda!

© Viviamo

RESTAURANTS

Woerden heeft een zeer divers aanbod aan horecagelegenheden. Op de "Wat kan wel" pagina vind je alle horecagelegenheden die hun maaltijden laten afhalen of bezorgen. 

SHOPPEN

Woerden zit vol met leuke winkels en schattige boetiekjes. Op de "Shop Lokaal" pagina vind je alle winkels die hun producten online verkopen. 

VVV Woerden

Beleef Woerden en laat je verrassen in deze pittoreske historische vestingstad. Plan je citytrip naar Woerden en bezoek de must-sees. Ontdek de rijke Romeinse historie, ervaar Woerden Boerenmarktstad met haar kaaspakhuizen en Boerenmarkten, shop in de gezelligste winkels en geniet in de prachtige groene omgeving. 

Advies of tips voor een veilig dagje uit of weekendje weg? Neem contact op met VVV Woerden.

Lees verder
Meer over VVV Woerden!

Druktemonitor regio Utrecht - Check de drukte per locatie of gebied!

Groepslocaties! - Feest, workshop of andere bijeenkomst?

Inspirerende locaties

In Woerden kunt u terecht bij inspirerende locaties met een totale capaciteit van 91 zalen. Van historische en moderne locaties tot hippe, industriele locaties en locaties midden in de groene polders. Er is voor ieder wat wils. Of u nu een familie-feest organiseert, een vriendinnenweekend of een workshop. Bij deze locaties kunt u terecht en wordt u volledig ontzorgd. Van een dagprogramma inclusief culinaire invulling en unieke activiteiten.

Benieuwd? Ontdek de inspirerende locaties van Woerden!

Lees verder
Ontdek alle inspirerende locaties